Har inte varit hemma idag

by Andreas | torsdag, januari 28, 2010 in |

Kl. 22.22

Dagen började med att man fick gå ut och skotta bilen. Det var bara att gilla läget och köra hårt med sin urstarka kropp. Sen bar det iväg för att skjutsa Linda till jobbet. Hugo och jag drog sen vidare till farmor och farfar. Tanken var att vi skulle vara där några timmar så dom skulle hinna skotta gården våran.

Efter några trevliga timmar hos mor och far, var det dags att starta upp Skodan och puttra iväg hemåt. Men väl hemma var det kört direkt. Kom inte långt uppför backen, förrän man satt fast som ett rödbetslock. Var ju bara att vända om. Mot farmor och farfar igen.

Och där blev vi fast hela dagen. Först klockan fyra var vi på väg igen. Då för att hämta Linda på jobbet. Denna gång gick det dock bättre att ta sig uppför den snöiga vägen. Ingen skottning hade då utförts på hela dagen på vägen upp till oss. Men en gammsaab hade spårat upp så pass att det gick.

Nämensåatt...

0 kommentarer:

Pappabloggen

Andreas heter jag och bor, tillsammans Linda och Hugo, i Järved, som ligger en bit utanför Örnsköldsvik. Lördagen den 4 april -09 föddes vår underbara och efterlängtade son Hugo. Om detta och mycket annat kommer ni att kunna läsa om här.

Kontakta mig

andreas.blogg@live.se


Bloggsidor