Första natten utan Hugo

by Andreas | lördag, december 05, 2009 in |

Jahapp, då var det lördagsmorgon. Och ingen Hugo var här när man vaknade. Känns lite märkligt. men samtidigt ganska skönt att få ta det lugnt så här på morgonen.

Igårkväll var man ju lite nervös hur det skulle gå med nattningen och allt. Men klockan 19.30 ringde farmor (Hugos) och sa att han hade somnat efter fem minuter. Kändes skönt att höra och man kunde äntligen slappna av. Kanske lite väl mycket. Linda och jag var riktigt trötta hela kvällen och vid elva drog vi till sängs.

Imorse, klockan 8, när man vaknade var det märkligt tyst här hemma. Ingen Hugo som väckarklocka och ingen Hugo som räjsade runt här hemma.

Ringde farmor och farfar och frågade nyfiket hur det hade gått. Och såklart hade det gått kanon. Han hade sovit lugnt hela natten, utan ett pip. Nästan så man tänker; typiskt, nu går det minsann bra.'
Nä, men det var skönt att det gick bra.

Nu var första testet avklarat. Nästa gång blir runt jul, då Hugos faster och farbror ska komma på besök. Då blir det en redig fest av sällan skådat slag. Då kan man släppa lös och man behöver inte vara orolig över att man ska behöva fara och hämta Hugo mitt i natten.

Är det inte typiskt förresten att man, en sån här gång, somnar vid elva och vaknar innan åtta? Och att man låg seg i soffan hela kvällen? Vad hände med nu-ska-man-passa-på-tänket?

Ja, ja. Godmorgon.

0 kommentarer:

Pappabloggen

Andreas heter jag och bor, tillsammans Linda och Hugo, i Järved, som ligger en bit utanför Örnsköldsvik. Lördagen den 4 april -09 föddes vår underbara och efterlängtade son Hugo. Om detta och mycket annat kommer ni att kunna läsa om här.

Kontakta mig

andreas.blogg@live.se


Bloggsidor