En skräckupplevelse

by Andreas | fredag, november 27, 2009 in |


I söndags höll det på att hända. Det som alla föräldrar är livrädda för.

Vi hade alla varit nere en sväng och hade precis kommit upp. Jag höll i Hugo och han fick hoppa i gåstolen då vi kommit upp.

Linda gick och donade med pepparkakorna hon nyss hade bakat och jag gick in i vardagsrummet. Och så Hugo då. Han tog fart mot trappen, som såg väldigt spännande ut. Grinden var nämligen på vid gavel.

Av någon anledning vände jag då jag kommit in i vardagsrummet och var på väg tillbaka. Det var då jag såg honom. Hugo var en halvmeter från att dra ut för trappen. Jag sprang allt jag hade och slängde mig när det var ca tre meter kvar. Tänk er när någon slänger sig undan ett pistolskott på film. Och allt går i slow motion. Så kändes det. Allt gick i slow motion.

Jag hann precis få tag i gåstolen och Hugo. Hugo såg alldeles förskräckt ut och undrade nog varför pappa hade vrålat som ett odjur.

Mina byxor revs upp på knäna och blodet började sakta titta fram. Men vad gör väl det. Hugo var oskadd och mamma och pappas hjärtan slog i 300. Det tog nog några timmar innan man hade lugnat ner sig helt.

2 kommentarer:

  1. Henke on 28 november 2009 13:21

    åh fy faan! läskigt! då förstår jag att pulsen gick i taket! shiiit!

     
  2. Anonym on 30 november 2009 23:23

    Inge kul alls sånt där,sätt en sån där fjäder som sitter på bastudörrar så stänger sig alltid grinden även om man råkar glömma bort den